Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ankara'da Zafer Partisi teşkilatı ve belediye başkan adayları arasında geniş çaplı istifalar yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara'da Zafer Partisi teşkilatı ve belediye başkan adayları arasında geniş çaplı istifalar yaşandı
Abone ol
Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar, partinin Ankara teşkilatında önemli bir istifa dalgasının yaşandığını duyurdu. Katar, il yönetimi, ilçe belediye başkan adayı, 3 ilçe başkanı ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişinin partiden istifa ettiğini açıkladı. Bu istifaların parti içinde önemli bir değişikliği beraberinde getireceği belirtiliyor.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli bir istifa dalgasının yaşandığını duyurdu. Katar, partinin Ankara teşkilatında yaşanan görüş ayrılıkları ve kurumsal yapıya bürünme isteği ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Geldiğimiz noktada dalga dalga büyüyen bir Ankara Teşkilatı oluşturduk.

Ancak içinde bulunduğumuz Yerel Seçim sürecinde yaşananlar gösterdi ki; Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın tüm iyi niyetine rağmen, Parti Genel Merkezi ve İl Başkanlığı arasında siyasete bakışımız dahil, birçok konuda oluşan görüş ayrılıklarımız, bizleri bu açıklamayı yapmaya zorladı." Katar ve beraberindekiler, partinin kurumsal yapıdan uzaklaşması ve bireysel hegemonyalara dönüşmesini eleştirdi. İstifa açıklamasında, Ankara İl Yönetimi, Ankara Gençlik Kolları İl Yönetimi, 6 İlçe Belediye Başkan Adayı, 3 İlçe Başkanı ve Yönetimi ile 25 İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayının görevlerinden istifa ettiği belirtildi. Bu istifaların, partinin siyasi anlayışına ve yönetim tarzına uygun olmadığı düşüncesiyle gerçekleştiği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Son Dakika Açıklaması: Nusr-Et'e Saldırı Planlayan Suç Örgütüne Operasyon GerçekleştirildiÖnceki Haber

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Son Da...

Genç model isyan etti: Kişisel bedenimi kullanarak yapay zeka geliştiriyorlarSonraki Haber

Genç model isyan etti: Kişisel bedenimi...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar