Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Dumanlar İstanbul'un Gökyüzünü Kapladı: Halı Fabrikasında Yangın Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dumanlar İstanbul'un Gökyüzünü Kapladı: Halı Fabrikasında Yangın Çıktı
Abone ol
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan bir halı fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, söndürme çalışmaları sonucunda kısa sürede kontrol altına alınarak büyük çapta hasarın önüne geçildi. Olayın çıkış nedeniyle ilgili ise henüz net bir bilgi verilmedi. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, çevredeki vatandaşlar ve işletme sahipleri büyük bir tehlikenin önlenmesine yardımcı olan itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Küçükçekmece'de bulunan bir halı fabrikasında meydana gelen yangın, yetkililerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan iki katlı halı fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Yangın haberinin alınmasının ardından, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri derhal olay yerine yönlendirildi.

Fabrikanın ikinci katında başlayan yangın, ham maddelerin bulunduğu bölgede hızla yayıldı ve büyük çapta hasara neden oldu. Ancak, itfaiye ekiplerinin kararlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Fabrika işçilerinden İrfan Akay, olayı duyar duymaz olay yerine geldiğini belirterek, "Çok üzgünüz, sıkıntımız büyük. Gece vardiyasındaki arkadaşlarımdan duyup geldim. Bir yardımım dokunur diye. İtfaiyemizden Allah razı olsun, yangını söndürdüler. İçeride çalışan işçiler vardı. Güvenlik görevlisi yangını söndürmeye çalışıyor. Söndüremeyince işçilere haber veriyor ve işçiler dışarı çıkıyor. İşçiler çıkınca da elektrikler kesiliyor" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) Denklik İçin Yeni Düzenleme GeliyorÖnceki Haber

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) Denklik...

Köprüden Uçan Yolcu Otobüsü Faciası: En Az 45 Kişi Hayatını KaybettiSonraki Haber

Köprüden Uçan Yolcu Otobüsü Faciası: En...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar