Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Fatih Erbakan, İstanbul'da Adaylarını Seçimden Çekmek İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 Şart Sundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti olarak seçime girme amacının başka bir partiye kazandırmak veya kaybettirmek olmadığını vurgulayarak, "Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidarın İsrail ile ticareti sonlandırdığını, İsrail'e ihracatı kestiğini, Malatya'da İsrail'i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü'nü kapattığını ve emekli maaşını 20 bin TL'ye çıkardığını ilan etmesi durumunda bugün İstanbul adayını çekmeye hazırız." şeklinde konuştu. Erbakan'ın açıklamaları, partisinin seçim stratejisini ve politik hedeflerini net bir şekilde belirttiği şeklinde yorumlanıyor.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hatay'ın Antakya ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde düzenlenen mitinge katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, Milli Görüş'ün seçimlere başka bir partiye kazandırmak amacıyla girmediklerini vurgulayarak, "Yaşanabilir Türkiye'yi yeniden inşa etmek ve adil bir dünya kurmak için seçimlere giriyoruz." dedi.

Partisinin seçim stratejisi ve hedefleri hakkında konuşan Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin belediyelerde ahlaklı bir yönetim anlayışıyla millete hizmet etmeyi amaçladığını ifade etti. Kendilerinin hiçbir zaman bir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediğini belirten Erbakan, bu tür mantığın demokratik süreci zayıflattığını dile getirdi.

İstanbul adayını geri çekmek için AK Parti'ye sundukları şartları da açıklayan Erbakan, İsrail ile ticaretin sonlandırılması, İsrail'e ihracatın durdurulması, Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması ve emekli maaşlarının 20 bin TL'ye çıkarılması gibi taleplerde bulundu. Ancak Erbakan, bu şartların yerine getirilmesinin pek olası olmadığını düşündüklerini belirtti. Ayrıca, Erbakan, Milli Görüş geleneği içerisinde hiçbir zaman adaylarını başka bir parti lehine çekmediklerini ve bunun bir örneğinin de Necmettin Erbakan döneminde yaşanmadığını vurguladı. Erbakan'ın konuşmasının ardından, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köprüden Uçan Yolcu Otobüsü Faciası: En Az 45 Kişi Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Köprüden Uçan Yolcu Otobüsü Faciası: En...

Türkiye ve Irak Arasındaki Ortak Harekat: Köprüden Önce Son ÇıkışSonraki Haber

Türkiye ve Irak Arasındaki Ortak Harekat...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar