Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4711
EURO34.7719
ALTIN2423.6

Games Global: İGaming Dünyasında Yenilikçi Bir Adım - Halka Arz Yolculuğu Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Games Global: İGaming Dünyasında Yenilikçi Bir Adım - Halka Arz Yolculuğu Başlıyor
Abone ol
Games Global (GGL), Amerika Birleşik Devletleri’nde halka arz (IPO) yapmak üzere girişimde bulundu.

Games Global (GGL), Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk halka arzını (IPO) gerçekleştirmek için adımlarını attı. Şirket, kendini şu şekilde tanımlıyor:

“iGaming içeriği olarak bilinen dijital, çevrimiçi oyunların önde gelen yaratıcısı, tedarikçisi ve destekleyicisi olmanın yanı sıra, dünya çapında yasal olarak düzenlenmiş pazarlarda iGaming operatörleri için kapsamlı işletmeler arası (B2B) hizmetler sunuyoruz. Web siteleri, resmi duyurular ve mali raporlar gibi kamuya açık verilere dayanarak, yalnızca bizim için oyun yaratan stüdyoların sayısına göre belirlenen en büyük özel iGaming içerik geliştirme stüdyoları koleksiyonlarından birine sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bizimle münhasır anlaşmaları olan 40 dahili ve ilişkili stüdyomuz, şirketimiz kurulmadan önce faaliyete geçmiştir.”

Bu stüdyolar son 20 yılda (şirketimizin kuruluşundan önceki zaman da dahil olmak üzere) 1.300’den fazla benzersiz oyun yaratmıştır ve bu oyunlar şu anda oyun seçkimizde yer almaktadır. iGaming operatörlerine içerik sağlayan başlıca tedarikçilerden biriyiz ve çeşitli ürün yelpazemizle iGaming içerik tüketimindeki artışa yardımcı oluyoruz.

Gelirlerimizin büyük bir kısmını slot makinesi oyunlarından (artan jackpotlu versiyonlar dahil) elde ederken, ürün yelpazemiz ayrıca kart ve masa oyunları (artan jackpotlu versiyonlar dahil), video poker, video bingo, televizyon oyun programı tarzı oyunlar, çarpışma oyunları ve canlı dağıtıcı casino oyunlarını da içermektedir.

Kaynak:Borsa Bilinci

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şok Market, İstegelsin'i Satın Alarak Online Perakende Alanında Güçlü Bir Adım AttıÖnceki Haber

Şok Market, İstegelsin'i Satın Alarak On...

Teknik Analiz: Borsa ve Finansal Piyasalarda Karar Vermek İçin Güçlü Bir AraçSonraki Haber

Teknik Analiz: Borsa ve Finansal Piyasal...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar