Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Pursaklar Belediye Başkanı Adayı Bayram Baş, Ahilik Geleneğini Canlandırmak İçin Adımlar Atıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pursaklar Belediye Başkanı Adayı Bayram Baş, Ahilik Geleneğini Canlandırmak İçin Adımlar Atıyor
Abone ol
Pursaklar Belediye Başkanı adayı Bayram Baş, kararlılıkla ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik çözümler üretmeye devam ediyor. Son olarak, ilçenin önemli bir potansiyele sahip olduğuna inandığı ahilik geleneğini canlandırmak adına önemli bir adım attı.
Anket

Pursaklar Belediyesi Başkan Adayları 31 Mart 2024 Yerel Seçim Anketi

Pursaklar Karacören Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Baş, ilçede kurulması planlanan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi vermenin yanı sıra, ahilik geleneğini de gündeme taşıdı. Ahilik geleneğinin, esnaf ve sanatkarları bir araya getirerek dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirdiğine inanan Baş, ilçede Ahiler Birliği'nin kurulması için adımlar atacaklarını açıkladı.

Ahilik geleneğinin, sadece ticaretin değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın da temelini oluşturduğunu belirten Bayram Baş, ilçede bulunan el sanatkarlarının da bu birliğe dahil olacaklarını ve kendilerine destek sağlanacağını belirtti. Ahilik geleneğinin, ustalık ve çıraklık ilişkisini ön plana çıkararak mesleklerin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağladığını vurgulayan Baş, ilçenin kültürel ve ekonomik dokusuna katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Başkan adayı Bayram Baş'ın bu adımı, ilçenin sadece ekonomik anlamda değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal alanlarda da gelişimine katkı sağlayacak bir potansiyeli beraberinde getiriyor. Ahilik geleneğinin canlandırılması, esnaf ve sanatkarların güçlenmesine, yerel ekonominin canlanmasına ve toplumsal dayanışmanın artmasına olanak tanıyacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçim Yasakları Açıklandı: İşte Detaylar ( Canlı Seçim Sonuçları)Önceki Haber

Seçim Yasakları Açıklandı: İşte Detaylar...

Yerel Seçim Sonuçları Linki: İstanbul Anket Sonuçları 31 Mart 2024 İstanbul ve İlçeleri Yerel Seçim Anketi...Sonraki Haber

Yerel Seçim Sonuçları Linki: İstanbul An...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar