Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2174
EURO34.6746
ALTIN2390.3

Pursaklar Halkından Cadde ve Sokaklarda Yapılan Yersiz Seçim Harcamalarına Büyük Tepki...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pursaklar Halkından Cadde ve Sokaklarda Yapılan Yersiz Seçim Harcamalarına Büyük Tepki...
Abone ol
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sokakları kaplayan seçim afişleri ve bayraklar, halk arasında tartışmalara neden oluyor.
Anket

Pursaklar Belediyesi Başkan Adayları 31 Mart 2024 Yerel Seçim Anketi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sokakları kaplayan seçim afişleri ve bayraklar, halk arasında tartışmalara neden oluyor. İktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasındaki rekabetin yansımaları olarak gözlemlenen bu durum, Pursaklarlıların büyük bir bölümünde tepki ve rahatsızlık uyandırıyor.

Pursaklar'da yaşayan birçok vatandaş, cadde ve sokakların seçim malzemeleriyle donatılmasının halkın parasının gereksiz yere harcanması olduğunu ifade ediyor. Kentin estetiğini bozan ve trafik güvenliğini tehdit eden bu afiş ve bayrakların, halkın gerçek ihtiyaçlarına yönelik harcamaların önüne geçtiğini düşünen Pursaklarlılar, yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyor.

Pursaklar sakinleri, "Her seçim döneminde aynı manzarayı yaşıyoruz. Sokaklar bayraklarla, afişlerle donatılıyor ve bu hem göze hoş gelmiyor hem de gereksiz bir harcama. Bu paralarla daha faydalı işler yapılabilir. Yollarımızın bakımı, çocuk parklarının düzenlenmesi gibi gerçek ihtiyaçlarımız varken, bu tür masraflar bizi rahatsız ediyor" diye konuştu.

Pursaklar Belediyesi yetkililerine de seslenen vatandaşlar, seçim afişlerinin ve bayraklarının kontrolsüz bir şekilde asılmasına engel olunması

Haberin Devamı İçin TIKLAYIN - Pursaklarmedya.com.tr

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Xiaomi, ilk elektrikli otomobilinin çıkış tarihini açıkladıÖnceki Haber

Xiaomi, ilk elektrikli otomobilinin çıkı...

Çiftçi’den Artvinliler Derneği’ne ziyaretSonraki Haber

Çiftçi’den Artvinliler Derneği’ne ziyare...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar