Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

'Türk Rambo' lakaplı Serdar Kebapçılar Hayatını Kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Türk Rambo' lakaplı Serdar Kebapçılar Hayatını Kaybetti
Abone ol
Türkiye'nin vücut geliştirme sporunu dünyaya tanıtan ve birçok eski filmde başrol oynayarak 'Türk Rambo' lakabıyla tanınan Serdar Kebapçılar, hayatını kaybetti. Uzun yıllar boyunca spor dünyasında ve sinema sektöründe aktif olarak yer alan Kebapçılar, Türk vücut geliştirme camiasında önemli bir figür olarak biliniyordu. Haber, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Türkiye'de vücut geliştirme sporunu dünya çapında tanıtan ve 1985 ile 1990 yılları arasında çekilen 'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando' ve 'Guıllano' gibi filmlerde başrollerde oynayarak 'Türk Rambo' lakabıyla tanınan Serdar Kebapçılar, hayatını kaybetti. Oyuncu Osman Avcı, acı haberi kendi sosyal medya hesabından duyurarak, "Serdar Kebapçılar vefat etmiş... Body şampiyonu Türk Rambo..." ifadelerini paylaştı.

Sporculuk kariyerine 12 yaşında halterle başlayan ve daha sonra vücut geliştirme sporuna ilgi duyan Kebapçılar, 1978 yılında dünya 6'ncısı olarak önemli başarılara imza attı. Fit vücuduyla dikkat çeken Kebapçılar, Türkiye'de de birçok madalya kazandı. 'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando' ve 'Guıllano' gibi filmlerde rol alan Kebapçılar, bu yapımlarla 1985-1990 yılları arasında büyük ilgi gördü ve izlenme rekorları kırdı. Ancak daha sonra ekranlarda yer almakta zorlandı.

Kısa süren şöhretin ardından bir röportajında, "Başrol oyuncusu olduğum için yeni projelerde de başrol oynamak istiyordum fakat gelen teklifler başrol olmadığı için ondan uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Filmlerimin ardından TGRT’ye bir film çekmiştim. 92-93 yıllarında… Ardından bazı reklam filmleri derken belli bir süre ara verdim." şeklinde konuşmuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlar: İmamoğlu, Kürt muhafazakar kadınların oyunu alabiliyorÖnceki Haber

Uzmanlar: İmamoğlu, Kürt muhafazakar kad...

Yargı dünyasının tanınmış ismi Ertuğrul Özcan, eşi Naşit Özcan ile olan ilişkilerini açıkladı: "Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz.Sonraki Haber

Yargı dünyasının tanınmış ismi Ertuğrul...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar