Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2553
EURO34.6846
ALTIN2398.9

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 'NEFES' Projesini Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 'NEFES' Projesini Tanıttı
Abone ol
Samsun'da Cumhur İttifakı'nın AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, özel gereksinimli bireyler ve hasta yakınları için hayata geçireceği "Nefes" adlı projesini duyurdu. Doğan, projenin detaylarını kamuoyuyla paylaşarak, özellikle özel gereksinimli bireylerin ve hasta yakınlarının yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini vurguladı. "Nefes" projesi, Samsun'da yaşayan ve bu kesime destek olmayı amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu projenin hayata geçirilmesiyle, Samsun'un sosyal yardım ve destek alanında önemli bir ivme kazanması bekleniyor.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun'da özel bir projeyi duyurdu. "Nefes" adını verdiği projesini tanıtan Doğan, "Samsun’da kimse yalnız değil, olmayacak da biz hep insanımızın yanında olacağız" sözleriyle duyurdu.

Projeyi açıklayan Halit Doğan, "Hayatın her alanında, her zaman insanlarımızın yanında olacağız dedik. İnsanlarımıza bunu hissettirecek, hayatlarına dokunacak, onlar için yaşamı kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi ve sözlerine devam etti: "Biz yapamayacağımız hiçbir vaadi söylemeyeceğiz diyerek insanlarımıza bir söz verdik. Bu kapsamda insanlarımızın yanında olacak Nefes projemizi hayata geçiriyoruz."

Doğan, Nefes projesinin detaylarını şu şekilde açıkladı: "Nefes, kendi hastasına evinde bakan hasta yakınlarımızın sosyal hayata katılmalarına olanak sağlayacak bir proje. Özel gereksinimli bireyler, alzheimer, parkinson, demans vb. hastalıkları olan kişileri belirli periyodlarla evlerinden alacak biz misafir edeceğiz. Gerektiğinde profesyonel ekiplerimiz ve sağlıkçılarımızla evde bakımını sağlayacağız yine gerektiğinde bakım merkezimize alarak orada bakımını sağlayacağız. Dolayısıyla hasta yakınlarımız kendilerine zaman ayırabilecekler. Dinlenme ve kendi kişisel ihtiyaçlarını daha rahat yapabilecekler."

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, projenin amacını şu sözlerle vurguladı: "Hastalarını bize emanet eden hiçbir insanımızın gözü arkada kalmayacak. Gerek evde gerekse merkezimizde hastaların sağlık, temizlik, kişisel bakım gibi tüm ihtiyaçlarını, alanında uzman ekiplerimiz karşılayacak. Her anında hep yanında diyerek yol yürümeye devam ediyoruz. Samsun'umuzda birlik içinde yaşayacağız."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara Pursaklar İlçesinde Yaya Çarpma Olayı: Durum Belirsizliğini KoruyorÖnceki Haber

Ankara Pursaklar İlçesinde Yaya Çarpma O...

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye Tepki: Üniversitelerde Siyaset Kabul EdilemezSonraki Haber

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye Tepki: Üniv...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar