Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.503
EURO35.0308
ALTIN2436.1

Ankara İvedik OSB'de Büyük Yangın İvedik OSB de Son durum...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara İvedik OSB'de Büyük Yangın İvedik OSB de Son durum...
Abone ol
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda yangın meydana geldi. Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olayla ilgili açıklama yaptı. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Ankara'nın İvedikköy Mahallesi'nde öğle saatlerinde hurdalık alanda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın sonucunda gökyüzünde yoğun duman tabakası oluştu. İhbar üzerine bölgeye, Ankara, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangınla ilgili açıklama yaparak, yangına müdahale için tüm personelin göreve çağrıldığını belirtti ve şu ana kadar can kaybı olmadığını duyurdu. Yangın söndürme çalışmalarının havadan da yapıldığını ifade etti.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise söndürme çalışmalarının hızla devam ettiği ve yangının çevredeki işyerlerine de sıçradığı bilgisi verildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş olup, havadan ve karadan müdahalelerin devam ettiği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, yangının ilk ihbarının hurdalık ve lastik yangını olarak geldiğini açıkladı. Henüz net bir çıkış nedeni bilinmese de, yangının başladığı açık alanda bitişik nizamda faaliyet gösteren fabrikalar bulunduğunu ifade etti. Çeri, bölgedeki etkili rüzgarın yangının yayılmasını hızlandırdığını ve bu nedenle işyerlerine sirayet ettiğini belirtti. Ayrıca, yangın sonucunda bölgede park halindeki 2 otomobilin de zarar gördüğü bildirildi.

Yangına müdahale çalışmaları sürerken, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çabaları devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçeli, Yerel Seçim Sonuçlarıyla İlgili İlk Değerlendirmesini YaptıÖnceki Haber

Bahçeli, Yerel Seçim Sonuçlarıyla İlgili...

Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’daki görevini B. Yıldız Ünsal’a devrettiSonraki Haber

Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’daki görevini...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar