Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.5406
EURO34.8101
ALTIN2493.4

Bahçeli 6 partiyi isim isim açıkladı: Sözde bir anlaşmaya vardılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli 6 partiyi isim isim açıkladı: Sözde bir anlaşmaya vardılar
Abone ol
Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli: "Cumhuriyet Halk Partisi, İP, SP, DP, Gelecek Partisi ve Deva'nın temsilcileri, HDP'yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya vardıklarını açıklamışlardır." dedi.

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na 4 soru soran Bahçeli, 'Ya evet, ya da hayır diyeceksin. Cevap vermemen durumunda evet dediğini sayacağım" diyerek tepki gösterdi.

''HİÇBİRİ TESADÜF DEĞİL''

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bizim milliyetçiliğimiz hayatın içindedir milletimizin vicdanındadır. MHP'ye atılan iftiraların gelişim ve ilerleyiş rotası okunduğu takdirde bunların hiçbirisinin tesadüf olmadığı görülecektir. Küresel güçler milli devletlerdeki yönetim iradesinin millet üstü güçlerle paylaşılmasını dayatmaktadır. Küresel aktörler açısından ülkelerdeki yükselen milliyetçiliğin kırılması, ilk etapta özerk devletler oluşturulması her zaman güncelliğini korumuştur. Bugün bütün insanlık bulaşıcı hastalıklardan adalet sorunlarına kadar yüz yüze bulunduğu tehlikelerle ortak kaderi paylaşmaktadır.

''ARKA KAPIDA BİRBİRLERİNE KAZIK ATIYORLAR''

Türkiye'nin önünü kesmek için tetikte bekleyen iç ve dış işgal cephesi milli kimliğimizi devletimizi sekteye uğratmanın hesabındadır. İşin özünde oynanan oyunun gizlenecek bir yanı kalmamıştır. Zillet ittifakının kurduğu kumar masasında hile vardır dümencilik vardır. Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar hava kokluyorlar. Ancak arka kapıda birbirlerine kazık atıyorlar. Bir yapmadıkları kısırlı pastalı altın günleriydi zannediyorum onu da yakında gerçekleştirecekler. Bunlar güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantıları için üçüncü defa Meclis'te bir araya gelmişlerdir. CHP, İP, SP, DP, Gelecek Partisi ve DEVA'nın temsilcileri, HDP'yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya vardıklarını açıklamışlardır. Uzlaşma doğru hedefler üzerine olur. Uzlaşma dürüst ve temiz bir siyaset anlayışı ile vasat bulur. Allah için söyleyin bunların neresi düzgün, neresi dürüst ve neresi temizdir? Uzlaşmak için irade lazımdır. CHP'nin kolonisi İP'in iradesi mi vardır?

''CHP'NİN GİZLİ GÜNDEMİNDE ANAYASANIN İLK 4 MADDESİNİ KALDIRMAK ESASTIR''

İP başkanı yeni yönetim sisteminde yer almayan göreve mecbur edilen bir zavallıdır. Güçlendirilmiş parlamenter sistem adında neyi hedeflediği meçhul çalışma içerisindelerdir. Abant toplantısının tavsiyesi kimden geldi? Pensilvanya'dan mı talimat alındı? CHP'nin gizli gündeminde anayasanın ilk 4 maddesini kaldırmak esastır.''

KILIÇDAROĞLU'NA ZOR SORULAR

Anayasa'dan Atatürk'ü çıkarmayı düşünüyor musunuz?

Türk ismini tasfiye etmeyi düşünüyor musunuz?

Türkiye yerine ülke, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yerine insanı kelimelerinin getirilmesini amaçlıyor musunuz?

Terörist Demirtaş'ı hala savunuyor, ona elçiler gönderiyor musunuz?

Sorların cevabı basittir, Kılıçdaroğlu ya evet diyeceksin ya hayır diyeceksin. Boş kağıt verirsen hepsine evet demiş kabul edileceksin. Sorularıma cevap ver.

CHP'YE PKK TEPKİSİ: KINAYAN TEK BİR MESAJINIZI DUYMADIM

Elbette acımız büyüktür, ama sorulacak hesabımız da büyüktür. Şehadetleri kabul olsun. Kılıçdaroğlu, taziye mesajı yayınlamıştır, ne yazık ki saldırıyı kimin yaptığına dair bir şey yer almamıştır. Korkma itiraf et, PKK'ya tek bir laf et. Kaygılanma bu seni sadece insan yapar. Milletimizin derdi ile dertlenen biri yapar. İki gündür takip ediyorum YPG ve PKK'yı kınayan tek bir mesajlarını duymadım. Aranızda duyan oldu mu? Kitabın ortasından konuşuyorum, HDP ile ortaklık analarımızın gözyaşlarının dökülmesine ortaklıktır. CHP ile İP böylesi bir tezgahın gönüllü müdavimleridir.

"DOST VE MÜTTEFİK ÜLKE PKK KAMPLARINDA NE ARIYOR?"

Benim ağzımı kapatabilecek bir babayiğit anasının karnından duymadı. Bölücü ve terör faaliyetlerini görmezden gelirsek onurumuz ve şerefimizi kaybetmiş oluruz.

PKK'ya silahları kimler vermektedir? Müttefik ülke PKK kamplarında ne arıyor? PKK'ya silah veren bellidir. DEAŞ'ı, PKK/YPG'yi kiralık tetikçi olarak kullanmaları gün gibi ortadadır. Dost dediğin dürüst olacaktır. Mızrağın çuvala sığması mümkün değildir.

ABD yönetimi Türkiye'nin Suriye'deki varlığını çıkarlarına tehdit görüyormuş. Tehdit ABD'nin cinayet planları, terör örgütleri ile eylem birliğine girmesidir. Böyle dostluk düşman başınadır.

"ZİLLET İTTİFAKININ PLANLARINI TARUMAR EDECEĞİZ"

Zillet ittifakının planlarını tarumar edeceğiz. Türkiye'yi kamplara ayırarak çatışmaya geçit vermeyecek yegane siyasi güç Türk Milliyetçiliğidir. Cumhur İttifakı olarak tek nefes olacağız.

Kaynak:Haber 7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk SİHA'sı talebi artıyor!Önceki Haber

Türk SİHA'sı talebi artıyor!

Böyle duyurdu: Türk ordusunu bekliyoruz!Sonraki Haber

Böyle duyurdu: Türk ordusunu bekliyoruz!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar