Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.5209
EURO34.7637
ALTIN2490.8

Bahçeli'den sert sözler: HDP eşittir PKK'dır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli'den sert sözler: HDP eşittir PKK'dır
Abone ol
Analar ve Bacılar Kurultayı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP'ye destek PKK ile ortaklıktır. Bugüne kadar silahlı bir terör örgütüne terörist yetiştiren bir parti görülmemiştir. PKK'nın HDP isimli ayağı kapanmalıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı"na katıldı. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Anneler PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin binasının önünde eyleme başlamıştır. Anneler nöbete girmişlerdir. İlk oturma gününden bugüne kadar süreç içerisinde korkuyu yenen pek çok anne katılmıştır. 22 Ağustos 2019 tarihinde ilk taş atılmış, irade gösterilmiştir. Üçüncü yılına giren evlatlarını terörden kurtarmak isteyen, haklı ve cesur anaların sayısı artmıştır. Bu direniş ve eylem hali dalgalar halinde yayılmıştır. Dağa zorla, tehditle veya kaçırılanlardan 32'si dönmüştür. HDP PKK'nın ikmal organıdır. HDP'nin ön kapısından giren arkadan silahlanarak terörist kamuflajıyla çıkmaktadır.

HDP'YE DESTEK PKK İLE ORTAKLIKTIR

HDP'ye destek PKK ile ortaklıktır. Bugüne kadar silahlı bir terör örgütüne terörist yetiştiren bir parti görülmemiştir. PKK'nın HDP isimli ayağı kapanmalıdır.

BİDEN'A SERT TEPKİ!

Teröre yardım ve yataklık yapan muasım güçler Türk milletinin sabrını zorlamasınlar. Türkiye2nin Suriye'deki varlığını ABD'ye tehdit olarak değerlendiren ve Temsilciler Meclisiene yazıya döken Biden yönetimi karar vermelidir. ABD terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefiktir. ABD Suriye'den çekiliyormuş geriye 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalandır. Terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sorna nyie kalacaktır. ABD'nin bayrağı altında hain planlar yapan teröristler vardır. Caniler sınırlarımızın mücabir bölgelerindedir.

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

2020 yılında 550 kadın cinayete kurban gitmiştir. 2021'in ilk 9 ayında 100 yakın kadın hayatını kaybetmiştir. İslam samimiyettir, masum bir cana kıyan bütün insanlara kastetmiştir. Kadınların katiline seyirci kalamayız. Kadın şiddetine son vermeden demokratik ve insani gelişmeyi tam olarak gerçekleştiremeyiz.

Analarımız yoksa yarınımız yoktur, bazılarımız yoksa devamlı aksayacağız. Ayırmayız, dışlamayız. En başta şehit analarımızı, gazi analarımızı saygıyla selamlıyorum.

Kaynak:Haber 7

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüm Acil Numaralar 112'de ToplandıÖnceki Haber

Tüm Acil Numaralar 112'de Toplandı

İstanbul Park'ta zafer Valteri Bottas'ın!Sonraki Haber

İstanbul Park'ta zafer Valteri Bottas'ın...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar