Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.477
EURO34.8812
ALTIN2441.3

Başkan Topaloğlu’ndan esnafa teşekkür ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Topaloğlu’ndan esnafa teşekkür ziyareti
Abone ol
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini üst üste ikinci defa kazanan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, yeni seçilen Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Lise, Deniz ve Liman Caddesi üzerindeki esnafı tek tek dolaşarak selamlaşan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, esnafla sohbet edip hayırlı turizm sezonları diledi. Ziyaretleri kapsamında Başkan Topaloğlu ve beraberindekileri gören iki vatandaşımızın, Başkan Topaloğlu’nun yanına gelerek, “Başkanım, inanın İstanbul’daki tanıdıklarımız Kemer’in nasıl bir belediye başkanı var öyle. Biz takip ediyoruz onu diyorlar” demeleri renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kazasız belasız seçim sürecini atlattıklarını ifade ederek, “Bize beş yıl daha belediye başkanlığını layık gören sevgili halkımıza çok teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Kemer esnafımızı meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Esnafımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Kendilerine hayırlı işler ve iyi bir turizm sezonu geçirmelerini temenni ettik. İnşallah her şey çok daha güzel olacak.” dedi.Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini üst üste ikinci defa kazanan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, yeni seçilen Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti.
 
Lise, Deniz ve Liman Caddesi üzerindeki esnafı tek tek dolaşarak selamlaşan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, esnafla sohbet edip hayırlı turizm sezonları diledi.
 
Ziyaretleri kapsamında Başkan Topaloğlu ve beraberindekileri gören iki vatandaşımızın, Başkan Topaloğlu’nun yanına gelerek, “Başkanım, inanın İstanbul’daki tanıdıklarımız Kemer’in nasıl bir belediye başkanı var öyle. Biz takip ediyoruz onu diyorlar” demeleri renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
 
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kazasız belasız seçim sürecini atlattıklarını ifade ederek, “Bize beş yıl daha belediye başkanlığını layık gören sevgili halkımıza çok teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı Kemer esnafımızı meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Esnafımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Kendilerine hayırlı işler ve iyi bir turizm sezonu geçirmelerini temenni ettik. İnşallah her şey çok daha güzel olacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Büyükakın: Yeniden BismillahÖnceki Haber

Başkan Büyükakın: Yeniden Bismillah

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurşunlu Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldiSonraki Haber

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kur...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar