Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.3818
EURO34.7061
ALTIN2426.0

Cezaevi İzniyle Gelen Şahıs, Ablasını Bıçakla Rehin Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cezaevi İzniyle Gelen Şahıs, Ablasını Bıçakla Rehin Aldı
Abone ol
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, cezaevinden izinli olarak gelen bir şahıs, ablasını balkonda bıçakla rehin aldı. Şahıs, ablasından para istemesine rağmen talebine olumsuz yanıt alınca bu radikal kararı aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı ikna etmek için yaklaşık bir saat çaba gösterdi. Sonunda polisin başarılı ikna çabaları sonucunda abla kurtarıldı ve şahıs gözaltına alındı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde cezaevinden izinli olarak gelen Mesut A., evde bulunan ablasından para istedi. Ancak isteği reddedilince Mesut A., sinirlenerek ablasını balkonda bıçakla rehin aldı. Olay mahalle sakinlerinin gözleri önünde gerçekleşirken, çevredekiler durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Mesut A.'yı ikna etmek için bir saat boyunca çaba harcadı. Bu süre içinde abla, alt kata inerek polislere sığındı ve son anda kurtarıldı. Mesut A. ise bıçağı bırakarak teslim oldu ve gözaltına alındı.

Olay, Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi 3. Tepe Sokak'ta meydana geldi. Cezaevinden izne gelen 48 yaşındaki Mesut A., ailesinin yaşadığı eve geldi ve para istedi. Ancak ablasının para vermemesi üzerine sinirlenen Mesut A., bıçakla ablasını balkonda rehin aldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Mesut A.'yı sakinleştirmek için uzun süre çaba sarfetti.

Mesut A.'nın babası polis ekiplerince evden çıkarıldı. Ablasını tehdit eden Mesut A., bıçakla ona zarar vermeye çalıştı. Ancak abla N.A., soğukkanlılığını koruyarak bir fırsatını bulup merdivenlere inmeyi başardı. Ardından Mesut A., elindeki bıçağı bırakarak teslim oldu. Abla N.A., kaçarken merdivenlerden düşerek hafif şekilde yaralandı. Mesut A. ise ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Yaşananlar, olayın yaşandığı yerdeki kameralara saniye saniye yansıdı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi'nin Seçime Bir Hafta Kala Şanlıurfa'da Düzenlediği Mitinge Dev KatılımÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi'nin Seçime Bir Haf...

Pursaklar'da Yerel Seçimin Yönü Belli Oldu! Çankırılılar İftar Programında Ertuğrul Çetin'i Protesto etti...Sonraki Haber

Pursaklar'da Yerel Seçimin Yönü Belli Ol...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar