Reklamı Geç
Pursaklar Belediye Başkan Adayı Baram BAŞ
Ankara
DOLAR32.3216
EURO35.124
ALTIN2295.1

CHP'li Karayalçın: Altılı masanın adayını CHP belirlemeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Karayalçın: Altılı masanın adayını CHP belirlemeli
Abone ol
Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yol arkadaşlarına seslenerek, "Ya bana katılın ya da şu an yolumdan çekilin" ifadesini kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'nin ağır toplarından biri olan Murat Karayalçın'dan destek geldi. Karayalçın, altılı masanın adayının CHP tarafından belirlenmesi gerektiğine vurgu yaparak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının tereddütsüz Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi. "Aday kulislerle belirlenemez" diyen Karayalçın, "Kılıçdaroğlu'nun böyle bir tercihi olmayacaksa adayın ön seçimle belirlenmesi gerekir." diye ekledi.
haber detay

CHP'li Karayalçın: Altılı masanın adayını CHP belirlemeli ya Kılıçdaroğlu olmalı ya da kimsenin önü kesilmemeli.

Geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yol arkadaşlarıma sesleniyorum" diyerek "Ya bana katılın ya şu an yolumdan çekilin" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından partinin ağır toplarından biri olan Murat Karayalçın'dan da destek açıklaması geldi.

"ADAY TEREDDÜTSÜZ KILIÇDAROĞLU OLMALI"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının tereddütsüz Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyleyen Karayalçın, altılı masanın adayının Cumhuriyet Halk Partisi tarafından belirlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Karayalçın şu ifadeleri kullandı:

Aday kulislerle belirlenemez. İttifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olmalı. Sayın genel başkanın böyle bir tercihi olmayacaksa adayın ön seçimle belirlenmesi gerekir. Çok sayıda arkadaşımızın adı geçiyor. Hiç kimsenin önü kesilmemelidir. Böyle bir gelişme fırsatını görürsem ben de bunun değerlendirmesini yaparım.

CHP'li Karayalçın: Altılı masanın adayını CHP belirlemeli ya Kılıçdaroğlu olmalı ya da kimsenin önü kesilmemeli

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yol arkadaşlarına seslenerek, 'Ya bana katılın ya da şu an yolumdan çekilin' ifadesini kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP'nin ağır toplarından biri olan Murat Karayalçın'dan destek geldi. Karayalçın, altılı masanın adayının CHP tarafından belirlenmesi gerektiğine vurgu yaparak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının tereddütsüz Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi. 'Aday kulislerle belirlenemez' diyen Karayalçın, 'Kılıçdaroğlu'nun böyle bir tercihi olmayacaksa adayın ön seçimle belirlenmesi gerekir.' diye ekledi.

Kaynak:Yeni Şafak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Muş, Nisan Ayı Dış Ticaret Rakamlarını AçıkladıÖnceki Haber

Bakan Muş, Nisan Ayı Dış Ticaret Rakamla...

CHP'li Özgür Özel HDP'ye arka çıktı: Kabul edilemezSonraki Haber

CHP'li Özgür Özel HDP'ye arka çıktı: Kab...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar