Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.3809
EURO34.741
ALTIN2433.2

CHP'nin Ordu'daki Karalama Kampanyalarına Yanıtı: "Temiz Siyaset ve Tarafsız Basın Talebimiz Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'nin Ordu'daki Karalama Kampanyalarına Yanıtı: "Temiz Siyaset ve Tarafsız Basın Talebimiz Devam Ediyor
Abone ol
CHP Altınordu İlçe Başkanlığı, karalama kampanyalarına yönelik sert bir tepki verdi. İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, yaptığı açıklamada, bel altı söylemler ve iftiraların kaynağını çok iyi bildiklerini vurguladı. Gürsoy, "Temiz siyasetçi" ve "ideal devlet adamı" gibi sıfatlarla kendilerini gizleyen ancak basın aracılığıyla karalama kampanyaları düzenleyenlerin oyunlarının yakında ortaya çıkacağını ve gerçek yüzlerinin açığa çıkacağını ifade etti.

Seçimlere bir hafta kala yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren CHP Altınordu İlçe Başkanlığı, adayları Ulaş Tepe ile birlikte 100 günden fazla bir süredir sahada aktif olarak çalışmalarını yürütüyor. Başkan Bulut Gürsoy, seçim sürecinde başlangıçta farkı kapattıklarını, ardından durumu eşitlediklerini ve son iki haftada ise öne geçtiklerini ifade etti. Ancak bu süreçte rakipleri ve destekçileri tarafından yoğun bir karalama kampanyasına maruz kaldıklarını belirtti.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, "Seçimlere son bir hafta kala çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdürüyoruz. Adayımız Ulaş Tepe ile birlikte yaklaşık 100 gündür sahadayız ve halkımızla iç içeyiz. Geride başladığımız seçim sürecinde önce farkı kapattık, ardından durumu eşitledik ve özellikle son 2 haftadır öne geçerek seçimin favorisi hâline geldik. Ancak son 10 gündür yandaş basın aracılığıyla adayımız Ulaş Tepe hakkında atılmadık iftira bırakmadılar. Her türlü bel altı söylemi, iftirayı, dedikoduyu kimlerin planladıklarını, nasıl kaynak aktardıklarını çok iyi biliyoruz" dedi.

Gürsoy, kamuoyunu kara propagandaya karşı uyararak, doğru ve ilkeli haberlerin toplumu bilgilendirdiğini vurguladı. Son anket verilerinin, halkın Ulaş Tepe'ye desteğinin arttığını gösterdiğini belirtti ve provokasyon yüklü haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rukiye Bektaş, ’Beni Bana Anlat’ Filmiyle Alkış AldıÖnceki Haber

Rukiye Bektaş, ’Beni Bana Anlat’ Filmiyl...

Başkan Ergün'den CHP Genel Başkanı Özel'e "Beyaz Fil" YanıtıSonraki Haber

Başkan Ergün'den CHP Genel Başkanı Özel'...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar