Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2337
EURO35.1712
ALTIN2466.0

Çocuklarının DNA testi sonuçlarını öğrenmek, onun için yıkıcı bir deneyim oldu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklarının DNA testi sonuçlarını öğrenmek, onun için yıkıcı bir deneyim oldu.
Abone ol
Antalya'da 17 yıllık bir evliliği boşanma ile sona erdikten sonra, Hüseyin A. adındaki üç çocuk babası, komşularının tavsiyesi üzerine çocuklarına DNA testi yaptırmaya karar verdi. Ancak test sonuçları, Hüseyin A.'nın, çocuklarından ikisinin biyolojik babası olmadığını gösterdi. Bu sonuçlar üzerine Hüseyin A., eski eşine çocukların babası kim olduğunu sorduğunda, eski eşinin "Senin kuzenin M.K." olduğunu iddia ettiğini belirtti.

Antalya'da bir otelin mutfağında çalışan Hüseyin A., 17 yıllık evliliğini 3 çocukları olan eşi Ş.T. (33) ile geçen yıl ekim ayında anlaşmalı olarak sonlandırdı. Boşanmanın ardından Hüseyin A., çocukları için DNA testi yaptırması gerektiğini komşularının önerisi üzerine avukatı aracılığıyla Antalya 13. Aile Mahkemesi'ne babalık davası açtı. Mahkeme, çocuklar E.A. (15), H.A. (12) ve E.A.’nın (9) DNA testlerinin yapılması için Antalya Adli Tıp Grup Başkanlığı’ndan inceleme talebinde bulundu. Yapılan DNA testleri sonucunda, Hüseyin A.'nın E.A. adındaki oğlunun biyolojik babası olduğu yüzde 99,99 ihtimalle tespit edildi. Ancak H.A. ve E.A. isimli kız çocukları için biyolojik baba olmadığı sonucuna varıldı.

Hüseyin A., DNA test sonuçlarını öğrenmesinin ardından yaşadığı şoku paylaşarak, "Eşimle yıllardır anlaşamıyorduk. Sonra anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Boşandıktan 3 gün sonra komşumdan bir telefon geldi. 'Senin kuzenin yıllardır senin evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır' dedi. Ben de bunun üzerine avukatım aracılığıyla babalık davası açtık. DNA testleri Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bunun sonucunda 3 çocuğumdan 15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘senin kuzenin M.K.’ diye cevap verdi" şeklinde konuştu.

Bu olayın ardından Hüseyin A.'nın ruh sağlığının bozulduğunu ifade ederek, yaşadığı durumun psikolojik olarak kendisini yıktığını belirtti. Hüseyin A. ayrıca, eski eşinin kendisine ait müstehcen fotoğrafları akrabalarına göndererek onu rezil etmeye çalıştığını ve bu konuda suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

Bu trajik hikaye, aile içi karmaşık ilişkilerin yanı sıra kişisel gizliliğin ihlali gibi daha geniş toplumsal meseleleri de ele alıyor. Olayın her iki taraf için de derin etkileri olduğu açıktır ve çocukların geleceği de göz önünde bulundurulmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram Baş, Pursaklar Devlet Hastanesi'nde Tıp Bayramı Kutlamalarına KatıldıÖnceki Haber

Bayram Baş, Pursaklar Devlet Hastanesi'n...

Seçim Yasakları Açıklandı: İşte Detaylar ( Canlı Seçim Sonuçları)Sonraki Haber

Seçim Yasakları Açıklandı: İşte Detaylar...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar