Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Gökhan Özen'in Doktorundan Gelen 'Temas' Yasağı Haberi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökhan Özen'in Doktorundan Gelen 'Temas' Yasağı Haberi
Abone ol
2000'li yılların unutulmaz şarkılarına imza atan Gökhan Özen, şimdi sağlık sorunlarıyla gündemde. Ünlü şarkıcı, İzmir konseri sonrasında ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini belirterek, doktorunun kendisine hiç kimsenin temas etmemesi gerektiği uyarısını iletti. Özen, sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi vermemekle birlikte, doktorunun ciddiyetini vurguladığı bu uyarıya titizlikle uymaya devam ediyor.

2000'li yılların en çok ses getiren şarkılarına imza atan Gökhan Özen, kariyerinin zirvesindeyken ani bir kararla Los Angeles'a taşınmıştı. Uzun yıllar boyunca kameralardan uzak kalan ünlü şarkıcı, 7 yılın ardından Türkiye'ye geri dönmüştü.

Ancak dönüşüyle birlikte dikkat çeken bir değişim yaşayan Özen'in, yüzündeki dolgunluk ve mimiklerini kullanma güçlüğü gibi unsurlar, estetik müdahale iddialarını beraberinde getirmişti. Hayranları, ünlü şarkıcının yüzüne dolgu yaptırdığını veya göz kapağı ameliyatı geçirdiğini öne sürmüştü.

Geçtiğimiz günlerde "Kolpaçino 4 4'lük" filminin galasında basının karşısına çıkan Özen, "Estetik değil, akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullanmaktan görüş alanım darlaşmıştı. Sağlık amaçlı bir operasyondu. Ama bu görüntüye de yansıyordur diye düşünüyorum" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Ancak şimdi sağlık sorunları gündemde. Özen, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla İzmir konseri sonrasında ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini ve doktorunun temasları yasakladığını açıkladı. Özen, konserlerinin ardından hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi sevdiğini ancak doktorlarının temasın sağlık açısından riskli olduğunu belirterek, bu tür etkileşimleri sonlandırmaya karar verdiklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünlü Yapımcı Arif Keskiner, Son Yolculuğuna Uğurlandı: Sevenleri Gözyaşlarıyla Veda ettiÖnceki Haber

Ünlü Yapımcı Arif Keskiner, Son Yolculuğ...

Yıldız Tilbe'nin Sıra Dışı Hobisi ŞaşırtıyorSonraki Haber

Yıldız Tilbe'nin Sıra Dışı Hobisi Şaşırt...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar