Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Gonca Vuslateri, Evlilik Öncesi Hamilelik Sürecini Resmileştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gonca Vuslateri, Evlilik Öncesi Hamilelik Sürecini Resmileştirdi
Abone ol
Kısa bir süre içerisinde annelik heyecanına adım atan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, mutlu bir birlikteliği resmileştirdi. Evlilik öncesinde hamile kaldığı ortaya çıkan Vuslateri, nikah sonrası eşi Levent Bey ile birlikte ilk fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda kız bebek beklediğini açıklayan Vuslateri, şimdi ise anne olmanın heyecanını yaşıyor. Nikah sonrası çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, takipçileriyle duygularını paylaştı.

"Memlekette büyük bir sorundu bu, biliyorsunuz. Herkes için değil elbette. Ancak dostlarım, düşmanlarımızla birlikte bu kıymetli süreci tamamladık. Dostlarımızın desteğiyle bu süreci atlatmak bize büyük mutluluk verdi. Özellikle kadınların karşılaştığı olumsuz tepkilere karşı bir nebze olsun şifa olabilmek bizi çok mutlu etti."

Vuslateri, açıklamasında sevgilisi Levent Bey'e de seslenerek, ilişkilerinin ne kadar özel olduğunu dile getirdi. "Ve benim biricik Monem, sana aşık olduğumu anladığım anı hatırlıyorum. İyi ki seninle yolumuz kesişmiş. Seninle her şey daha güzel."

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında sevgilisi Levent Bey ile ilgili konuşan Vuslateri, onun sektör dışından biri olmasının ilişkilerine huzur getirdiğini belirtmişti. "Levent devlet memuru, benim sektörümden hayatımdan çok uzakta bir yerde. Biz birbirimizi tamamlayan bir çiftiz. Evde ünlü değilim, evin başka bir hayatı var. Benim domestik tarafım çok bilinmez. Erkek arkadaşımla hiç ortak yanımız yok."

Gonca Vuslateri'nin bu mutlu gününe sevgi ve destek mesajları yağarken, çiftin birlikte geçirecekleri yeni hayatlarında mutlulukları daim olması temennisiyle, onlara en içten dileklerimizi iletiyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz'ün son halini Gören hayret ediyorÖnceki Haber

Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz'ün so...

Altındağ Siteler Bölgesinde Ahşap İşleme Atölyesinde Yangın Çıktı: Ekipler Müdahale EdiyorSonraki Haber

Altındağ Siteler Bölgesinde Ahşap İşleme...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar