Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Hasan Can Kaya'nın Gece Macerası: "Otobüs Durağına Bırakacağım"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Can Kaya'nın Gece Macerası: "Otobüs Durağına Bırakacağım"
Abone ol
'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin dünyasında gündeme gelen Hasan Can Kaya, son günlerde sıkça konuşulan bir isim haline geldi. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Kaya, aracının arka koltuğunda bulunan kız arkadaşlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaya, "Onları otobüs durağına bırakacağım" şeklinde espriyle karşılık verdi. Bu açıklama, Kaya'nın gizemli aşk hayatına dair merak uyandırdı.

Senarist ve oyuncu Hasan Can Kaya, Muzaffer Yıldırım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Çok Aşk' filminin gala gösteriminin, geçtiğimiz aylarda Kanyon Paribu Cineverse'te gerçekleştiğini belirtti. Sosyal medyada, filmde yer alan Büşra Pekin ve kendisinin verdiği bir röportajda "Sevişme sahnelerinde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" şeklindeki ifadeleri gündeme gelmişti. Ancak ikili, bu sözlerin yanlış anlaşıldığını ve filmi ailelerin rahatlıkla izleyebileceği bir yapım olduğunu vurgulamıştı.

Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ile yaşadığı iddialar hakkında, "Büşra'nın enerjisi her gün değişiyor. Aşk konusunda da Büşra bir açıklama yaptı. Öyle bir şey söz konusu değil. Hiçbir zaman olmadı da" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 34 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gece Etiler'deki bir trafik ışıklarında objektiflere takıldı. Kaya, araçtaki hanımlar sorulduğunda ise, "Ekip ile birlikte yemek yedik. Şimdi onları otobüs durağına bırakacağım" şeklinde konuştu.

Ünlü isim, rapçi Sefo'nun "Etek giymeyi kadınlara kaptırmışız" yorumu hakkında ise, "Bu benim görüş belirteceğim bir şey değil. Uzmanlık alanım da değil. Ben giymezdim" diyerek kahkaha attı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hazar Ergüçlü, Başarının Verdiği Mutluluğu Paylaştı: 'Zirvede Olmak Beni Memnun EdiyorÖnceki Haber

Hazar Ergüçlü, Başarının Verdiği Mutlulu...

Anket: 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri: Çanakkale Belediye Başkan Adayları (Anket Sonuçları)Sonraki Haber

Anket: 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri: Çan...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar