Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

iPhone 16 Tasarımına Yeni Bir Düğme Eklendi: Sızan Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
iPhone 16 Tasarımına Yeni Bir Düğme Eklendi: Sızan Tasarım Detayları Ortaya Çıktı
Abone ol
Apple, yeni iPhone modeli üzerindeki çalışmalarını sürdürürken, sızdırılan görüntülerin sosyal medyada geniş yankı bulduğu bildirildi. Sızan bilgilere göre, iPhone 16'nın diğer modellerden farklı olarak yeni bir düğme ile geleceği öngörülüyor. Detayların paylaşılmasıyla birlikte, teknoloji tutkunları ve iPhone kullanıcıları arasında heyecanın arttığı belirtildi.

Apple, yeni iPhone tasarımları üzerinde titizlikle çalışırken, teknoloji meraklılarının sızan görüntülerle heyecanlandığı gözlemleniyor.

Şirket, yeni akıllı telefonun tüm detaylarını gizli tutma çabası içinde olsa da, sızıntılar teknoloji tutkunlarına bir sonraki iPhone'un nasıl görünebileceği konusunda ipuçları sunuyor. Yeni sızıntılar, sağ tarafta yer alan yeni bir düğmeyi ve ses kontrollerinin üzerindeki küçük düğmenin büyüyeceğini gösteriyor.

Elde edilen görseller, cihazın üçüncü taraf iPhone kılıfı üreticilerine verilen dosyalardan elde edilmiş. Yeni düğme, telefonun kenarında, ekranın sağında, güç düğmesinin altında konumlanacak. Bu düğme, odaklama ve yakınlaştırmayı ayarlamak için hafifçe dokunmanın yanı sıra fotoğraf çekme veya video başlatma gibi işlevleri yerine getirecek.

Sızdırılan görsellere göre, yeni düğmenin sadece Pro modelinde bulunacağı belirtiliyor. iPhone 16'nın dört farklı versiyonla piyasaya sürülmesi bekleniyor: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max.

Pro modellerinin ekran boyutlarının, önceki versiyonlara göre daha büyük olacağı rapor ediliyor. Standart iPhone 16'nın arka kameralarında da önemli değişiklikler yapıldığı görülüyor. Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 16'nın, Apple'ın şimdiye kadar çıkardığı en pahalı akıllı telefon olabileceği iddia ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye ve Yunanistan Arasında Siyasi Diyalog Toplantısı Gerçekleşti: İlişkilerin İyileştirilmesi ve Ortak Çıkarlar TartışıldıÖnceki Haber

Türkiye ve Yunanistan Arasında Siyasi Di...

Erdoğan'dan "sapkın akım" açıklamasıSonraki Haber

Erdoğan'dan "sapkın akım" açıklaması

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar