Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4133
EURO34.8579
ALTIN2434.2

Merrell Run To Sky Yarışlarına doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merrell Run To Sky Yarışlarına doğru
Abone ol
Bu yıl 10’ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları öncesi organizasyon komitesi Başkanı Polat Dede, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, yarışlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye’nin ilk skyrunning yarışı olan yarışlara, 30 ülkeden 1000 sporcunun katılması bekleniyor. Kemer Belediyesi’nin destekleriyle yapılacak olan yarışlara katılacak olan sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter dökecek. Yarışlar, 12, 27 ve 65 kilometrelik 3 farklı parkurda gerçekleştirilecek. Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışların spor turizmine ve Kemer bölgesine çok büyük katkılarını olduğunu, Kemer Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Polat Dede ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti.Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bu yıl 10’ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları öncesi organizasyon komitesi Başkanı Polat Dede, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, yarışlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
Bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye’nin ilk skyrunning yarışı olan yarışlara, 30 ülkeden 1000 sporcunun katılması bekleniyor.
 
Kemer Belediyesi’nin destekleriyle yapılacak olan yarışlara katılacak olan sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter dökecek. Yarışlar, 12, 27 ve 65 kilometrelik 3 farklı parkurda gerçekleştirilecek.
 
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışların spor turizmine ve Kemer bölgesine çok büyük katkılarını olduğunu, Kemer Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
Polat Dede ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin mazbatasını alarak yeni dönemde başkanlık görevine başladıÖnceki Haber

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yeti...

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, mazbatasını aldıSonraki Haber

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdem...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar