Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.6071
EURO35.0435
ALTIN2442.5

Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, mazbatasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı, mazbatasını aldı
Abone ol
Arı’nın ilk sözleri, “Biz Nevşehir’de, Türkiye’de gerçekleştirilemeyen bir gönül ittifakı kurduk. Benim için siyasi parti meseleleri kapanmıştır” oldu.

Arı’nın ilk sözleri, “Biz Nevşehir’de, Türkiye’de gerçekleştirilemeyen bir gönül ittifakı kurduk. Benim için siyasi parti meseleleri kapanmıştır” oldu.


Nevşehir Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Arı, kentte yaşayan 124 bin ferdin her birinin temsilcisi olacağını söyledi. Seçimi Nevşehir demokrasisinin kazandığını belirten Arı, şunları kaydetti:


”31 Mart akşamına kadar İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkanı Adayı idim. Biraz sonra kıymetli hakimimizin mazbatamızı vermesiyle birlikte Nevşehir’in Belediye Başkanıyız. Yani hiçbir siyasi partinin değil Nevşehir’in her bir ferdinin belediye başkanıyız.

Dolayısıyla asil biz değiliz asil millettir. Patron millettir. Bu seçimi ben kazanmadım. Bu seçimi Nevşehirli kazandı. Nevşehir’in demokrasisi kazandı. Nevşehir demokrasisi Türkiye’ye örnek bir tavır sergiledi. Bundan sonra Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e nasihatleri düsturumuz olacak. Artık seçim bitmiştir, defter kapanmıştır. Nevşehir’in siyasi ayrımcılığa değil, ortak akla ve herkesi bağrına basan bir tavra ihtiyacı var.

Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun; oy vermemiş olabilir, muhalefet yapmış olabilir, belediye her bir fert için devletin ödenek gönderdiği hizmet etme makamıdır. Biz Nevşehir’de, Türkiye’de gerçekleştirilemeyen bir gönül ittifakı kurduk. Benim için siyasi parti meseleleri kapanmıştır.”


Konuşmasının ardından Arı’ya mazbatasını, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Ayhan Tetik verdi. Arı, mazbatasını eşi Melek Arı ile birlikte aldı.


Törene, İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Arı, bu akşam saat 21.30’da düzenlenecek olan törenle başkanlık makamına oturarak görevine başlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’daki görevini B. Yıldız Ünsal’a devrettiÖnceki Haber

Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka’daki görevini...

Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’nın ilk talimatı şehirdeki Arapça tabelaların kaldırılması olduSonraki Haber

Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar