Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Nihat Demirkol, Global Onkoloji Bilimsel İlişkiler Müdürü Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nihat Demirkol, Global Onkoloji Bilimsel İlişkiler Müdürü Oldu
Abone ol
Boehringer Ingelheim Türkiye’de Medikal İşler Departmanı’nda, Spesifik ve Nadir Hastalıklar Medikal İşler İş Birimi’nde Medikal Danışman olarak görev yapmakta olan Nihat Demirkol, Boehringer Ingelheim Global Medikal İş Birimi Onkoloji Takımı’na Global Onkoloji Bilimsel İlişkiler Müdürü olarak atandı.

“Nesiller Boyu Yaşamları Dönüştürme” hedefiyle, insan ve hayvan sağlığı alanlarında çığır açıcı tedaviler geliştiren ve odağına aldığı tüm alanlarda öncelikli olarak henüz karşılanamayan sağlık ihtiyaçları kapsamında tedavi seçenekleri sunan Boehringer Ingelheim, çalışanlarını global kariyer fırsatları ile desteklemeye devam ediyor. 

Bu kapsamda şirket, Nihat Demirkol’un Boehringer Ingelheim Global Medikal İş Birimi Onkoloji takımında Global Onkoloji Bilimsel İlişkiler Müdürü olarak görev alacağını duyurdu. Boehringer Ingelheim kariyerinde çeşitli birimler ve projelerde Bölgesel Medikal Müdür olarak görev alan Nihat Demirkol, son olarak Medikal İşler Departmanında Spesifik ve Nadir Hastalıklar Medikal İşler İş biriminde Medikal Danışman olarak sorumluluk üstleniyordu. Demirkol, 1 Mart 2024 itibariyle merkezi Almanya’da bulunan Boehringer Ingelheim Global merkezinde yeni pozisyonuyla kariyerine devam edecek. 

Nihat Demirkol Kimdir? 

Özgeçmiş Bilgisi

2016 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü’nden mezun olan Nihat Demirkol, Boehringer Ingelheim kariyerinde çeşitli birimler ve projelerde Bölgesel Medikal Müdür ve Medikal Danışman olarak görev almıştır. Şirket içi ve şirket dışı paydaşlarla güçlü ilişkiler kuran Demirkol, birçok başarılı projenin yürütülmesinde aktif rol oynamıştır. IMETA ve Boehringer Ingelheim Global tarafından düzenlenen etkinliklerde de Boehringer Ingelheim Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmiştir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EÜ Tıp Fakültesinde “Fıtık Cerrahi Günleri-Canlı Cerrahi Kursu” düzenlendiÖnceki Haber

EÜ Tıp Fakültesinde “Fıtık Cerrahi Günle...

Apex Legends Inner Beast Koleksiyon Etkinliği DuyurulduSonraki Haber

Apex Legends Inner Beast Koleksiyon Etki...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar