Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.5932
EURO34.7849
ALTIN2507.1

Sosyal medya hesapları kapatılan Trump, kendi sosyal medya uygulamasını başlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal medya hesapları kapatılan Trump, kendi sosyal medya uygulamasını başlatıyor
Abone ol
Paylaşımları sebebiyle sosyal medya hesapları kapatılan eski ABD Başkanı Donal Trump, gelecek ay kendi sosyal medya uygulaması TRUTH Social'ı başlatacağını duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda başkanlık seçimini kaybeden eski ABD Başkanı Donald Trump, o dönemdeki paylaşımları nedeniyle sosyal medya devlerinden veto yemişti. Facebook ve Twitter'da paylaşımları kısıtlanan, hesapları kapatılan Trump daha sonra kendi sosyal medya uygulamasını devreye almak için kolları sıvamıştı.

"TALİBAN'IN VARLIK GÖSTERDİĞİ AMA ABD BAŞKANI SUSTURULDUĞU BİR DÜNYA"

Trump'ın gelecek ay başlatacağı uygulaması TRUTH Social, Trump Medya ve Teknoloji Grubu ile bu amaçla satın alınan bir şirketin birleşmesi aracılığıyla oluşturulacak. Konuyla ilgili basın açıklamasında Trump, "Taliban'ın Twitter'da büyük bir varlık gösterdiği ama en sevdiğiniz Amerikan başkanının susturulduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu kabul edilemez" dedi.

"TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİNE KARŞI SAVAŞACAĞIM"

Yeni şirketin herkese düşüncelerini paylaşma imkanı tanımak için kurulduğunu söyleyen Trump, "Yakında TRUTH Social'da düşüncelerimi açıklayacağım ve büyük teknoloji şirketlerine karşı savaşacağım için çok heyecanlıyım" dedi.

GELECEK AY BAŞLIYOR

TRUTH Social'ın gelecek ay "seçilmiş davetlilerle" lansmanının yapılması ve 2022'nin ilk çeyreğinde de kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Basın açıklamasında, uygulama için Apple'ın App Store'undan ön sipariş verilebileceği kaydedildi. Yeni şirketin eğlence ve haber programları ile podcast içeren üyelik bazlı bir platform kurması da planlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rus medyası, ABD'li gazeteci Hadley Gamble'ın Putin'in dikkatini dağıtmak için gönderildiğini iddia ettiÖnceki Haber

Rus medyası, ABD'li gazeteci Hadley Gamb...

ABD'nin konuştuğu Türk hacker ortaya çıktıSonraki Haber

ABD'nin konuştuğu Türk hacker ortaya çık...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar