Reklamı Geç
Pursaklar Belediye Başkan Adayı Baram BAŞ
Ankara
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Taşçı: 155 Teşkilat mensubumuz ile afet bölgesindeyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşçı: 155 Teşkilat mensubumuz ile afet bölgesindeyiz
Abone ol
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Emre Taşçı yaptığı açıklamada;"155 Teşkilat mensubumuz ile afet bölgesindeyiz" dedi.
haber detay

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa olmak üzere birçok kentten hissedildi. Depremin ardından bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor.


Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Emre taşçı yaptığı açıklamada;

"Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve AFAD verilerine göre 7,7 büyüklüğünde olarak tespit edilen, sonrasında meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi tekraren iletiyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtarılan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak, afetin ilk anından itibaren “İstanbul İl Başkanlığı Acil Kriz Masası” oluştuduklarını belirten Taşçı;"Son 3 günde İstanbulumuzun 39 ilçe teşkilatı ve İl Teşkilatımız; erzak, kıyafet, su, ısıtıcı ve nakit para başta olmak üzere bölgede gereksinim duyulan tüm ihtiyaçları toplamış ve toplamaya devam etmektedir"dedi.

Yunus Emre Taşçı; "Şu anda İstanbul olarak Malatya, Adıyaman ve Hatay’a toplam 14 adet tır gönderdik ve ayriyeten İl Başkanımız Mustafa Doğan ve kriz masası yardım ekibi öncülüğünde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye intikal eden 155 teşkilat mensubumuzun AFAD ile ortak çalışma yürüten Selamet Derneği ACAR ARAMA KURTARMA ekipleriyle koordine olmasını sağladık ve yine teşkilatlarımızı ve tüm üyelerimizi Kızılay’a kan bağışı yapılmaya davet ettik" dedi.

Bugün itibariyle Genel Merkezimizden gelen talimat üzere; İstanbul olarak Kahramanmaraş ilindeki arama kurtarma başta olmak üzere erzak, kıyafet, nakit vb. ihtiyaçların karşılanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Taşçı son olarak şunları söyle;

"Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cenab- ı Allah ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı bu afetlerden muhafaza buyursun. Milletimize bir daha böyle ağır imtihanlar yaşatmasın inşallah"

Kaynak: DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan, Kahramanmaraş ve Adana’da depremzedelerin acılarına ortak olduÖnceki Haber

Erbakan, Kahramanmaraş ve Adana’da depre...

İşadamı Ersin Atilla: OSB ve Serbest Bölge, Samsun ekonomisini üst sıralara taşıyacakSonraki Haber

İşadamı Ersin Atilla: OSB ve Serbest Böl...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar