Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2267
EURO35.3669
ALTIN2510.5

Turgut Altınok, TOGO ortaklığı ve Antalya'da 600 ev projesi hakkında açıklamalarda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgut Altınok, TOGO ortaklığı ve Antalya'da 600 ev projesi hakkında açıklamalarda bulundu
Abone ol
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, medyada çıkan Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğu ve Antalya'da 600 evinin bulunduğu iddialarının yalan olduğunu belirterek, gazeteci Murat Ağırel hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Ancak Ağırel, belgelerle bu iddialara yanıt verdi ve "Sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğu ve Antalya'da 600 evinin bulunduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Altınok, bu iddiaların basın etiğine ve meslek kurallarına aykırı olduğunu vurguladı.

Altınok, açıklamasında, "Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan gerçek dışı, yalan ve iftira içerikli haberlerden biri Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğum, diğeri ise Antalya'da 600 evim bulunduğudur" dedi.

Her iki haberin de seçim sathı mailinde seçmeni ve toplumu yanıltmayı amaçlayan manipülatif çabalar olduğunu dile getiren Altınok, sokaklardaki ve Başkent'in genelindeki desteklerin arttığını ve bu tür asılsız haberlerin hızla yayılmaya başlandığını belirtti.

Altınok, siyaset öncesinde ve şu anki mal varlığının tartışılmasının anlamsız olduğunu savunarak, belediye başkanlığı döneminde mal varlığının azaldığını ifade etti. Ayrıca, bu tür çirkin davranışların devam etmesi halinde yasal sürecin başlatılacağını vurguladı ve gazeteci Murat Ağırel hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Ağırel ise Altınok'un suç duyurusu hakkında "Sabırsızlıkla bekliyorum" yanıtını verdi ve Altınok'a banka hesapları, döviz mevduatları, araç bilgileri gibi detayları sordu.

Ağırel, şunları kaydetti:

"Yazımda ve paylaşımlarımda TOGO kulelerine veya arazisine ortak demedim. Ancak Elmar Tower arazinde ortak dedim (Belge 1)

Antalya’daki kat karşılığı 10 katlı 4 bloklu 660 daire yapılan araziniz mal beyanında yok (Belge 2)

Ortak olduğunuzu beyan ettiğiniz şirketinizin vergi bildirimi matrahsız… (Belge 3)

Yine soruyorum: Banka mevcutlarınızı, döviz mevduatınızı, araç bilgilerinizi, ziynet eşyalarınızı, eşinizin üzerine olan mal beyanlarını ve çocuklarınıza devrettiğiniz taşınır taşınmaz mallarınız nelerdir?"

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara'da Minibüs, Belediye Otobüsüne Çarptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi YaralandıÖnceki Haber

Ankara'da Minibüs, Belediye Otobüsüne Ça...

Ankara'da Yapı Malzemeleri Satılan İş Yerinin Deposunda Yangın ÇıktıSonraki Haber

Ankara'da Yapı Malzemeleri Satılan İş Ye...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar