Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına Talat Ünlü seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına Talat Ünlü seçildi
Abone ol
Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına, geçerli 263 oyun 108'ini alan Talat Ünlü seçildi.

The Green Park Otel'deki 5. Olağan Genel ve Mali Kurul'da Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına, geçerli 263 oyun 108'ini alarak Talat Ünlü seçildi.

Türkiye Halter Federasyonu 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu, Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edildiği genel kurulda, 2021-2022 tahmini bütçeleri ile faaliyet programı görüşülerek karara bağlandı.

Halter Federasyon Başkanığı'na Bünyamin Sezer, Orhan Boltürk, Talat Ünlü ve mevcut Başkan Tamer Taşpınar aday oldu. Kullanılan 267 oyun 4'ü geçersiz sayıldı, bu oyların 108'ini alan Talat Ünlü yeni başkan seçildi. Diğer adaylardan federasyonun önceki başkanı Tamer Taşpınar 98 oy, Bünyamin Sezer 46 oy, Orhan Boltürk de 11 oy aldı.

Talat Ünlü, başkanlığındaki federasyonun yönetim kurulu, Ömer Öztürk, İlker Özkan, Taner Sağır, Yasin Arslan, Ebu Bekir Ayaz, Murat Coşkun, Mahmut Okur, Muammer Özbey, Hakan Cihat Aydın, Yaşar Sağlam, Necati Kılıç, Mehmet Doğanay, Ahmet Özer ve Ali Özkan'dan oluştu.

Başkanlığa seçilen Talat Ünlü, yaptığı konuşmada:

"Bundan sonra da yönetici olarak hizmet etmeyi nasip eden Allah'a şükürler olsun. Sayın başkanımız Tamer Taşpınar ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar haltere vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar haltere katkı yapmış bütün federasyon başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Halterin çekmiş olduğu sıkıntılar, gelecek yıllarda inşallah hiçbir şekilde önümüze çıkmayacak. Bunun için çalışacağız. Başta sporu seven Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu'na çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Türk halterini hep birlikte el ele en güzel şekilde hak ettiği yerlere taşırız."  ifadeerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açıklandıÖnceki Haber

Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açık...

Mustafa Sarıgül'den 'CHP'yi bölüyor' iddialarına yanıt: Muhalefet yetersiz olmasaydı parti kurmazdıkSonraki Haber

Mustafa Sarıgül'den 'CHP'yi bölüyor' idd...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar