Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2651
EURO34.8602
ALTIN2415.3

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç Altındağlı Esnaflar ile Buluşuyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç Altındağlı Esnaflar ile Buluşuyor...
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç Ankara'nın Güçlü Kalesi Altındağ İlçesinde Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu. Ankara'nın Yeniden Refahını İnşa Etmek İçin Yola Çıkan Suat Kılıç, Başkanlık Yolunda Altındağ'ın Kalbinde Esnaflarla Buluştu. Yerel Yönetim İçin Güçlü Bir Vizyonun İlk Adımlarını Attı.

Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç birebir görüşmeler ve esnafın nabzını tutarak, Altındağ ilçesinin ihtiyaçlarına odaklanmayı amaçlıyor.

Ziyaret ettiği esnaflar arasında Saray Erkek Kuaförü Ayhan Eryılmaz da yer alıyor.

Ayhan Eryılmaz'ın iş yerinde gerçekleşen buluşma, Suat Kılıç'ın esnafın sorunlarını dinleme ve çözüm önerilerini paylaşma çabasının bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Suat Kılıç, esnaf ziyaretlerinde Ayhan Eryılmaz ve diğer esnafın işlerini ve taleplerini yakından inceleyerek, Ankara'nın büyükşehir belediye başkanı olarak seçilmesi halinde ilçelerin ticari ve ekonomik potansiyelini daha iyi değerlendirmeyi hedefliyor.

Bu ziyaretler, yerel ihtiyaçlara duyarlı ve katılımcı bir yönetim anlayışının önemli bir parçasını oluşturuyor.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Olarak Gösterilen Suat KILIÇ Kimdir.

Suat Kılıç

23 Temmuz 1972'de Samsun'da doğdu. Samsun 19 Mayıs Lisesi’nin ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını Ankara Barosu’nda tamamladı. Avukat, gazeteci ve yazar. Kanal 7, NTV ve Kanal D’de çalıştı, sarı basın kartı sahibi.

22,23 ve 24. Dönemlerde Samsun Milletvekili olarak TBMM’de yer aldı. AKPARTi Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı, AKPARTi Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. TBMM Başkanlık Divanı, Anayasa Komisyonu, Milli Savunma Komisyonu ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi’nde görev aldı.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan 61. T.C. Hükümeti’nde Gençlik ve Spor Bakanı olarak görevlendirildi. Kurucu bakanlık süresince, merkez ve taşra teşkilatını yapılandırdı. 81 ilimizde spor tesisleri ve üniversite yurtları ile gençlik ve spor projelerinde önemli atılımlar gerçekleştirdi.

Üç  dönem TBMM’de bulunan Kılıç’ın 3 Kasım 2002 seçimleri ile başlayan milletvekilliği görev süresi 7 Haziran 2015 seçimleri ile sona erdi.

Suat Kılıç, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ULAK Haberleşme ve Türk Telekom'dan Güçlü İş Birliği: 4,5G/5G Teknolojilerinde Yeni Atılım!Önceki Haber

ULAK Haberleşme ve Türk Telekom'dan Güçl...

Borsa İstanbul'da Üç Hissede Tedbir: Piyasada Dikkat Çeken Gelişmeler!Sonraki Haber

Borsa İstanbul'da Üç Hissede Tedbir: Piy...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar