Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2577
EURO35.1017
ALTIN2466.9

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, Yaylakent Derneği Kahvaltısında Hemşehrileriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, Yaylakent Derneği Kahvaltısında Hemşehrileriyle Buluştu
Abone ol
Pursaklar'ın geleceğine ışık tutan Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, Yaylakent Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında kıymetli hemşehrileriyle buluştu. Başkan adayı Bayram Baş, Yeniden Refah Partisi'nin vizyonunu ve ilçe için öngördüğü projeleri paylaşarak, ilçe sakinleriyle samimi bir diyalog kurdu.

Yaylakent Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programı, Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş'ın liderliğinde gerçekleşti. Programa ilçe sakinlerinin yoğun ilgisi ve katılımı, Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar'daki güçlü destekçi kitlesiyle bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan adayı Bayram Baş, kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya gelerek, Yeniden Refah Partisi'nin ilçe için vaat ettiği yenilikçi projeleri anlattı.

Başkan adayı Bayram Baş, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yeniden Refah Partisi olarak, Pursaklar'ı daha yaşanabilir, daha huzurlu bir yer haline getirmek için buradayız. Halkımızın beklentilerini ön planda tutarak, onların ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştiriyoruz. İlçemizi birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inancımız tam."

Yaylakent Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında Başkan adayı Bayram Baş, katılımcılarla birebir sohbetler gerçekleştirerek, ilçenin sorunlarına dair fikir alışverişinde bulundu. Program, samimi bir atmosferde geçerken, hemşehriler Başkan adayı Bayram Baş'a ilgi gösterdi ve desteklerini ifade etti.

Bayram Baş, Yaylakent Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programı sonrasında ilçe sakinlerine teşekkür ederek, Yeniden Refah Partisi'nin ilçede daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için birlikte çalışacaklarına olan kararlılığını dile getirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 10
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Adayı Suat Kılıç, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtıÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Adayı S...

Askerimizi şehit eden teröristlere operasyon! 8 PKK'lı etkisiz hale getirildiSonraki Haber

Askerimizi şehit eden teröristlere opera...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar