Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2756
EURO34.9969
ALTIN2451.4

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Esnaf Gezileriyle İlçede Yeniden Refah Rüzgarı Estiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Esnaf Gezileriyle İlçede Yeniden Refah Rüzgarı Estiriyor
Abone ol
Pursaklar'ın geleceğine değer katmak adına seferberlik ilan eden Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı Dr. Bayram Baş, ilçe esnafının nabzını tutmak ve onların beklenti ve önerilerini dinlemek amacıyla yoğun bir esnaf gezileri programına başladı.

Yeniden Refah Partisi'nin renkli bayrağını taşıyarak Pursaklar sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dr. Bayram Baş, esnafın sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm önerilerini dinliyor ve onlara ilçe yönetiminde daha aktif bir rol almanın sözünü veriyor.

Esnafın Talepleri Ön Planda: Dr. Bayram Baş, esnaf gezilerinde, ilçedeki ticaretin nabzını tutuyor. Esnafın iş yapma şartları, vergi yükleri, altyapı sorunları ve pazarlama konularında yaşadığı zorlukları dikkatle not alıyor. Her esnaf ziyaretinde, Yeniden Refah Partisi'nin ilkesi doğrultusunda, ilçenin ekonomik canlılığını artırmak ve esnafın rekabet gücünü yükseltmek adına önerileri ve projeleri esnafın değerlendirmesine sunuyor.

Sosyal Dayanışma ve İstişare: Dr. Bayram Baş'ın esnaf gezileri sadece ticari konularla sınırlı değil; aynı zamanda ilçedeki sosyal dinamikleri de yakından inceleyerek, esnafın toplum içindeki rolünü güçlendirmeyi hedefliyor. Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiriyor, onların mahallelerdeki ihtiyaçlarını dinliyor ve ortak çözümler üretmek için işbirliği yapma çağrısında bulunuyor.

Esnafın Gücüyle Birlikte Yürümek: Dr. Bayram Baş, esnaf gezilerinde dile getirdiği açıklamalarda, "Pursaklar'ın ekonomik kalkınması ve esnafın refahı, Yeniden Refah Partisi'nin ilkeleri doğrultusunda birlikte hareket etmemizle mümkün olacak. Esnafımızın güçlü olduğu bir Pursaklar inşa etmek adına, onların taleplerini dinleyerek, çözüm odaklı projelerle ilçemizi daha yaşanabilir kılacağız" diyor.

Pursaklar'da esnaf gezilerine hız kesmeden devam eden Dr. Bayram Baş, ilçe halkının desteği ve esnafla işbirliği içinde, Pursaklar'ı Yeniden Refah Partisi'nin çizdiği yolda daha güçlü, daha dinamik ve daha refah bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği'ni Ziyaret EttiÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye...

Başarılı Girişimci İş Kadını Özlem Tengilimoğlu'nun Başarı HikayesiSonraki Haber

Başarılı Girişimci İş Kadını Özlem Tengi...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar