Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Belediye Çalışanlarının haklarını sonuna kadar savunacağını belirtti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Belediye Çalışanlarının haklarını sonuna kadar savunacağını belirtti
Abone ol
Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, belediye çalışanlarının maaş ve mesai konularındaki sorunlarını gidermeyi hedefliyor.

31 Mart yerel seçimlerinde aday olmasıyla birlikte çalışan emekçi kardeşlerinin yaşadığı maddi sıkıntılara duyarlılığını dile getiren Dr. Bayram Baş, bu konuda çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediğini ifade etti.

Başkan adayı Dr. Bayram Baş, çalışan emekçi kardeşlerinin maaş ve mesai konularındaki muzdarip durumunu bizzat fark ettiğini belirterek, "Belediye çalışanlarımızın hak ettikleri değeri alması ve yaşadıkları maddi sıkıntıları en aza indirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Onların emeği ve alın teri kutsaldır. Biz de belediye yönetiminde, çalışanlarımızın refahını artırmak adına adımlar atacağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkanı olarak seçilmesi beklenen Dr. Bayram Baş, belediye çalışanlarının, hem sendikalı hem de sendikasız personelin maaş ve mesai konularındaki sorunlarına çözüm getireceğini belirtti. Dr. Bayram Baş, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda Hizmet İş Sendikası ile iş birliği yaparak, çalışanların haklarını en iyi şekilde savunmayı ve geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, sendikalı olmayan personelin de adil bir çalışma ortamında hak ettikleri değeri alması için çaba sarf edeceğini vurguladı.

Dr. Bayram Baş'ın bu taahhütü, belediye çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme adına yapılacak adımlara dair umut verici bir mesaj niteliği taşıyor. Adayın belediye çalışanlarıyla iş birliği içinde olacaklarını ve sorunlara etkili çözümler getireceklerini açıklaması, seçim sürecinde çalışan emekçilerin dikkatini çekmeye aday.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi Güdül Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır, Güdüllü Hemşehrilerini Ziyaret EttiÖnceki Haber

Yeniden Refah Partisi Güdül Belediye Baş...

Bayram Baş ile "Pursaklar'a Sanayi GelecekSonraki Haber

Bayram Baş ile "Pursaklar'a Sanayi Gelec...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar