Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2715
EURO34.9474
ALTIN2439.6

Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Abone ol
Pursaklar ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı olarak gösterilen Dr. Bayram Baş, seçim sürecinin başlamasıyla birlikte hareketli bir tempo içerisine girdi. Yeniden Refah Partisi'nin seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirdiği ilk toplantıda, Dr. Baş ve ekibi, seçim stratejilerini ve hedeflerini belirlemek üzere bir araya geldi.

Toplantıya, Yeniden Refah Partisi'nin ilçe teşkilatı üyeleri, gönüllüler ve destekçileri katıldı. Dr. Bayram Baş, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına odaklanarak bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacaklarını vurguladı. Ayrıca, seçim sürecinde yapılacak çalışmaların etkin bir şekilde koordine edilmesi için ekip ruhuna vurgu yaptı.

Toplantıda, saha çalışmaları, propaganda stratejileri, iletişim planları ve sosyal medya kullanımı gibi konular ele alındı. Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan adayı Dr. Bayram Baş, katılımcılardan gelen öneri ve görüşleri de dinleyerek, katılımcı bir süreç izleyeceklerini ifade etti.

Seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantının ardından, Dr. Bayram Baş ve ekibi, seçim çalışmalarını hızlandırmak ve Pursaklar halkına ulaşmak için saha çalışmalarına başladı. Yeniden Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkan adayı Dr. Bayram Baş, seçim sürecinde halkla yakın temas halinde olacaklarını ve Pursaklar'ın ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunacaklarını belirtti.

Seçim çalışmaları boyunca, Dr. Bayram Baş ve ekibinin hedefi, Pursaklar ilçesini daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha refah bir şehir haline getirmek ve halkın güvenini kazanmak olarak öne çıkıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yıldız Gençlik Teşkilatının İyilik ElçisiÖnceki Haber

Yıldız Gençlik Teşkilatının İyilik Elçis...

Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Merkez Camisi ve Esnaf Ziyaretlerinde BulunduSonraki Haber

Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayr...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar