Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.3817
EURO34.7913
ALTIN2439.4

Ankara'da 16 Yaşındaki Gencin Şok Edici Saldırısı: Pompalıyla 8 Kişi Yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara'da 16 Yaşındaki Gencin Şok Edici Saldırısı: Pompalıyla 8 Kişi Yaralandı
Abone ol
Ankara'nın merkezinde yaşanan korkunç olayda, Arda A. isimli 16 yaşındaki genç, 3 saat 15 dakika içinde bir taksi durağında dehşet saçtı.

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Aktepe Mahallesi'nde, 16 yaşındaki Arda A. ve üç arkadaşı, bir taksiyi çağırarak bindiler. Taksideki konuşmalarından gasp planı yaptıkları anlaşılan gençler, taksi şoförü Mert D.'yi tehdit etti. Ancak Mert D., durumdan şüphelenerek durağa gelen diğer arkadaşlarına telsizle durumu bildirdi.

Arda A. ve arkadaşları, taksi şoförünün müdahalesi üzerine araçtan inerek uzaklaştı. Ancak bir süre sonra Arda A., önce caddede Arda Sırça'yı bıçakladı, ardından da başka bir taksi durağına gitti.

Burada Arda A., elindeki pompalı tüfekle durağa rastgele ateş açtı, sekiz kişiyi yaraladı. Saldırıda taksi şoförü Mert D. ve onu ziyarete gelen babası Refik D. de yaralandı. Panikle kaçan taksi şoförleri Ahmet E. ve Taner Ş. ise düşerek yaralandı.

Arda A., daha sonra kaçarak Kamil Ocak Mahallesi'nde Umut İşgören'i, aynı mahallede Yusuf Güçlü'yü ve son olarak ağabeyi Mehmet Ali A.'yı bıçakladı. Toplamda üç saat 15 dakika içinde sekiz kişiyi yaralayan Arda A., Keçiören Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Arda A., arkadaşlarıyla bindikleri taksi şoförünün kendisini darp ettiğini, bu nedenle durağa saldırdığını ve diğer olayları ise husumet bulunduğu kişilerle yaşadığı için gerçekleştirdiğini iddia etti.

Olayın yaşandığı taksi durağının sorumlusu Murat Çamlıklı, Arda A.'nın taksiyi çağırıp bindikten sonra gasp planı yaptıklarını belirterek, "Bizim arkadaşımız korkuyor. Kendini en güvende hissettiği yerde telsizle anons yapıyor; 'Arkadaşlar sıkıntılı durumdayım' diye. Bunu duyunca onlar bir anda arkadaşımızı itekliyorlar, kaçıyorlar. Giderken tehdit savuruyorlar; 'Vuracağız, asacağız, keseceğiz' diye. 2 saat sonra durağa geliyor, ateş ediyor. Pompalıyla 4 el ateş ediyor. Arkadaşlarımızın 4 tanesi yaralanıyor. Buradan gittikten sonra 4 kişiyi daha yaralıyor. Can güvenliğimiz yok" dedi.

Görgü tanığı taksi şoförü Ferhat Şahbaz da olayın daha büyük bir trajediye dönüşmesini engellediklerini ifade ederek, "Biz dün bu olayı üstümüze çektik ama 3 ya da 4 gencimizin ya hayatını kurtardık ya da yaralanmasını engelledik. Eğer bizim arkadaşımız müdahale etmeseydi parkta veya yolda gezen bir genci bunlar gasbedecekti, bıçaklayacaktı belki. Biz üstümüze çekerek 2-3 gencin belki hayatını kurtardık" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Başkanı Adayı Dr. Bayram Baş, Gençlerle BuluştuÖnceki Haber

Refah Partisi'nin Pursaklar Belediye Baş...

Ankara'da Terör Örgütleri Tarafından Şehit Edilen Diplomatlar AnıldıSonraki Haber

Ankara'da Terör Örgütleri Tarafından Şeh...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar