Reklamı Geç
Ankara
DOLAR32.2988
EURO34.9829
ALTIN2445.8

"Gazze'deki Çatışmada Güncel Durum! Dünya, ABD Askerinin Filistin İçin Kendini Yakmasını Konuşuyor!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Gazze'deki Çatışmada Güncel Durum! Dünya, ABD Askerinin Filistin İçin Kendini Yakmasını Konuşuyor!"
Abone ol
"Yunanistan, Adını Açıklamadan Savaşa Katılma Kararı Aldı! AB Gücünün Liderliğindeki Operasyonda Biden'ın Vurguladığı Pazartesi Günü Anlaşma Detayları Ortaya Çıktı. Al Jazeera, ABD Askerinin Dramatik Ölümü Öncesindeki Mesajlara Odaklandı."

"Gazze Katliamına Tepki: Amerikan Askeri, İsrail Karşıtı Protestoda Kendini Yakarak Hayatını Kaybetti! Dünya, İsrail'in 29 binden fazla Filistinliyi öldürdüğü vahşete karşı tepkilerini dile getirirken, 25 yaşındaki ABD Hava Kuvvetleri mensubu Aaron Bushnell, Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde dramatik bir eylemle dikkat çekti. Bushnell, soykırıma karışmamak adına gerçekleştirdiği canlı yayında, Filistin için özgürlük çağrısı yaparak hayatını kaybetti. ABD medyasının Bushnell'in eylemi karşısında sessiz kaldığı belirtilirken, genç askerin Filistinlilerin yaşadığı zulme tanıklık etmesi nedeniyle bu eyleme girişmiş olabileceği düşünülüyor."

"Özgür Filistin" İçin Canını Feda Eden Amerikan Askeri: ABD Medyasında Sansür Skandalı!

ABD Hava Kuvvetleri mensubu 25 yaşındaki Aaron Bushnell, Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde dramatik bir eylemle hayatını kaybetti. Kendini ateşe vermeden önce son sözleri "Özgür Filistin" olan Bushnell, polis ve güvenlik personelinin müdahalesine rağmen alevler içinde bağırmaya devam etti. Ancak ABD medyası, bu çarpıcı olayı Demokratlara yakın ana akım kanallarında görmezden gelerek sansür uyguladı. Bushnell'in eylemi öncesinde medya kuruluşlarına gönderdiği bilgilendirici e-postalar da dikkat çekerken, CNN ve MSNBC gibi önemli medya organlarında haberin küçük görülüp, sansürlenmesi tepki çekti. New York Times, Washington Post, CNN ve Reuters gibi büyük isimler ise başlıklarında "Filistin ve Gazze" ifadelerine yer vermemeyi tercih etti. Ayrıca, Meta ve Twitch platformları, olayla ilgili içerikleri kaldırarak sansür uygularken, ABD medyasında Bushnell'in "deli" olduğu iddiaları da gündeme geldi. Bu durum, Bushnell'in eylemi karşısında medyanın tutumunu ve sansür uygulamasını tartışma konusu haline getirdi.

"ABD Hava Kuvvetleri Personeli, Filistin Soykırımına Karşı Dramatik Eylemde Yaşamını Yitirdi!"

ABD Hava Kuvvetleri sözcüsü Rose Riley, 25 yaşındaki Aaron Bushnell'in aktif görevde bir havacı olduğunu doğrulayarak, Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde gerçekleştirdiği dramatik eylemi onayladı. Bushnell'in eylemi sonrasında İsrail Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, elçilik personelinin yara almadığı ve güvende olduğu belirtildi.

LinkedIn hesabından edinilen bilgilere göre, Utah eyaletinde Western Governor's Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği eğitimi alan Bushnell, 25 yaşında bir başarı ödüllü DevOps uzmanı olarak görev yapıyordu. Bushnell'in, Gazze Savaşı sırasında ABD Hava Kuvvetleri bünyesinde tanık olduğu soykırımın etkisiyle eyleme giriştiği düşünülüyor.

Bushnell, Facebook hesabında yaptığı paylaşımla, İsrail'in uyguladığı soykırıma sessiz kalanlara tepki göstererek, "Şu anda bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, eylem öncesinde "Students for Justice in Palestine (Filistin'deki Öğrenciler için Adalet)" sayfasını takip ettiği ortaya çıktı.

ABD medyasında sansür skandalına yol açan bu olay, Bushnell'in eylemi ve ardında bıraktığı sosyal medya izleriyle birlikte geniş bir tartışma konusu haline geldi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünlü Sinema Oyuncusu Tolga Savacı Hayatını Kaybetti.Önceki Haber

Ünlü Sinema Oyuncusu Tolga Savacı Hayatı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Mal Varlığını Kamuya Açıkladı.Sonraki Haber

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar